Betalnings- & avbokningsvillkor

 

BETALNINGSVILLKOR 

Alla betalningar sker till Enköpings SK bankgiro 564-1188. 
 
1) Lagets anmälningsavgift skall betalas i samband med anmälan och det är först när betalningen är registrerad på vårt bankgiro som anmälan är antagen. Laget noteras inte på listan förrän betalningen är registrerad.
 

2) Senast 60 dagar innan cupen (eller på sista datum som meddelas på annat sätt) ska deltagaravgifterna vara inbetalda.

Notera att 15 spelare är minsta avgift alla lag måste betala (sedan är det givetvis valfritt att komma till spel med färre spelare). 

 

AVBOKNINGSVILLKOR

Om laget lämnar återbud: Anmälan är bindande och lagavgiften betalas inte tillbaka.

Om spelare lämnar återbud senare än 14 dagar innan cupen återbetalas 50% av den spelarens deltagaravgift. Återbud senare än 5 dagar innan cupen återbetalas ej.

Försenad eller utebliven betalning innebär inte att betalningsansvaret enligt ovan upphör.

 

INSTÄLLD CUP

Om cupen tvingats ställa in av omständigheter ESK Hockey inte kan råda över återbetalas alla anmälnings- och deltagaravgifter med avdrag för en administrationsavgift på 300 kr. Det åligger respektive lag att meddela till vilket kontonummer återbetalning ska ske.

 

BETALNING AV BOENDE

Allt boende bokas och betalas av laget direkt till respektive hotell eller annan uthyrare. ESK Hockey förmedlar endast kontakten samt tillhandahåller i vissa fall en framförhandlad rabatt. Vid eventuell avbokning, ovsett orsak, är det uthyrarens bokningsvillkor som gäller. Sålunda gäller uthyrarens avbokningsvillkor även i händelse av inställd cup.

 

 

 

 

 

Kontakt

Stora Coop Cup

© 2020 All rights reserved.

Drivs med Webnode